Després d’una i mil proves amb blogs compartits amb excel·lents companys/es m’he decidit a la meva joventut acumulada – expressió escoltada darrerament- a publicar aquest blog.
Si les meves frases acompanyades de les fotografies de la M. Rosa, la meva parella, us són grates ambdós ens trobarem satisfets de què la nostra modesta tasca sigui del vostre interès.


dimarts, 15 d’agost del 2017

LIDIA PUJOL A SANT LLORENÇ DE GUARDIOLA.


 
Aquesta crònica va ser feta aproximadament fa un any. Però la tècnica informàtica no és la meva especialitat i va quedar perduda, fins que d’improvís va sortir on no havia d’estar. En aquestes dates la Lídia Pujol he sentit  que presenta el seu treball de “Iter Luminis” i crec que no podia deixar l’escrit en el bagul dels records. 

Vam anar a gaudir de Lídia Pujol a Sant Llorenç de Guardiola. De Lidia Pujol ja he fet un parell de cròniques lloant el seu espectacle i el seu carisma. 

Ens encanta la seva veu i ens encanta l’aura que transmet la seva música. També ens complau el seu tracte com a persona, amigable i propera, gens estranya amb el seu públic i oberta a tota persona. 

La música de l’espectacle amb la connexió de l’obra de Ramon Llull i Teresa de Jesús mostra la inversemblança dels dos autors. 

El programa de presentació diu: Aquest camí d’amor no és només un plaer, és també un treball, un acte de voluntat i un compromís. 

Sant Llorenç de Guardiola, o també més antigament Sant Llorenç prop Bagà, és per si sol un espectacle i un record del nostre passat. 

Però en aquesta ressenya no puc deixar de ser crític escrivint aquestes paraules: Lídia, si omples esglésies per que cantes en criptes.  

Miquel Pujol Mur.
Fotografia: M. Rosa Planell Grau