Després d’una i mil proves amb blogs compartits amb excel·lents companys/es m’he decidit a la meva joventut acumulada – expressió escoltada darrerament- a publicar aquest blog.
Si les meves frases acompanyades de les fotografies de la M. Rosa, la meva parella, us són grates ambdós ens trobarem satisfets de què la nostra modesta tasca sigui del vostre interès.


divendres, 19 d’octubre del 2012

TARGETA DE VISITA.

Després d’una i mil proves amb blogs  compartits amb excel·lents companys/es m’he decidit a la meva joventut acumulada – expressió escoltada darrerament- publicar  aquest blog.

Què hi podeu trobar en “ESCRIT AL BERGUEDÀ”:
 
·        Les meves modestes narracions.

·        Reculls de visites a esglésies, generalment romàniques.

·        Cròniques de camins fets.

·        Ressenyes de festes populars

·        Algun comentari d’un llibre llegit.

Si les meves frases acompanyades de les fotografies de la M. Rosa, la meva parella, us són grates ambdós ens trobarem satisfets de què la nostra modesta tasca satisfaci el vostre interès.

Per què “ESCRIT AL BERGUEDÀ”?

Aquest pregunta té fàcil resposta per mi el Berguedà és la terra d’acollida on em trobo força bé.

Quan vaig arribar-hi fa uns quants anys no coneixia pràcticament a ningú.  Poc a poc, cercant activitats que lliguessin amb el meu tarannà vaig anar coneixent persones a les què aprecio i que coincidim sovint.

Actualment és una terra que m’omple el cor i on em plau viure.

Com el Berguedà és una contrada  del nostre pais Catalunya utilitzaré el nostre idioma que és al mateix temps el  vincle de la nostra nacionalitat.
 
Miquel Pujol Mur.