Després d’una i mil proves amb blogs compartits amb excel·lents companys/es m’he decidit a la meva joventut acumulada – expressió escoltada darrerament- a publicar aquest blog.
Si les meves frases acompanyades de les fotografies de la M. Rosa, la meva parella, us són grates ambdós ens trobarem satisfets de què la nostra modesta tasca sigui del vostre interès.


divendres, 21 de març del 2014

EL PIANO I LES FLORS.

L’home tocava suaument les tecles fent sonat les diferents notes de la partitura. Estava pensatiu i la melodia no inspirava la seva imaginació, havia un so que no li acabava d’agradar, i anava repetint les notes en diferents escales per trobar la forma de gaudir de la música. 

De sobte deixa de tocar i roman en silenci, una mà sobre les tecles i amb l’altra s’acaricia el cabell mentre manté els ulls perduts davant seu. 

Els pensaments li volen, pensant en la noia que l’atès en la floristeria quan ha encarregat el ram per posar a la nit sobre el piano. 

Què n’era de formosa, recordava els seus magnífics ulls d’un color verdós amb tons de mel que el miraven fixament com volen absorbir les seves faccions. I els seus llavis entreoberts amb un somriure, que parlaven d’un món on poder fruir tots dos. 

Lentament s’acosta la mà al pit, damunt del seu cor que bategava amb força, i adonant-se de que sense ella no podria tocar bé com devia en el concert va decidir aixecar-se de l’escambell i tornar a la floristeria per parlar amb la jove. 

Miquel Pujol Mur