Després d’una i mil proves amb blogs compartits amb excel·lents companys/es m’he decidit a la meva joventut acumulada – expressió escoltada darrerament- a publicar aquest blog.
Si les meves frases acompanyades de les fotografies de la M. Rosa, la meva parella, us són grates ambdós ens trobarem satisfets de què la nostra modesta tasca sigui del vostre interès.


divendres, 1 de març del 2013

QUAN L’ABANS I L’ARA REVIUEN. VI.


A L’HOTEL.

La Juliette està nua prop del llindar de la porta del bany. Una d’aquestes idees absurdes i plenes de romanticisme, com una inspiració en aquest moment de debilitat o satisfacció sexual que està vivent, ha fet que s’aixequés sense cap rèmora al despertar-se i escoltar el soroll de l’aigua a la dutxa.

Al costat del llit, mig llençada a terra, hi ha una lleugera i fina camisa de dormir de cotó egipci, encara plegada, que demostra que la nit anterior no ha estat habitual. També ho és la roba interior i la de vestir, en una barreja d’home i de dona, llençada a terra com la marca d’un camí fins el llit, meta desitjada en la seva apassionada relació nocturna.

L’airosa silueta de la dona és reflecteix en el mirall del tocador. És llepa els llavis com si voles assaborir novament fins la més petita engruna de tot el que ha succeït durant la nit. Ben bé, no té clar el que ha passat. Ha estat una bogeria que feia temps s’anava incubant i que ha esclatat sobtadament i violentament. Mai havia sentit el que ha viscut aquesta nit.

No hi ha racó ni plec de la pell que no hagi estat explorat, acariciat o besat sense cap mena d’objecció per part dels dos amants. El tacte, l’olfacte, el gust, la vista, l’oïda, tots el sentits han gaudit del frec a frec dels dos cossos fins arribar a l’extenuació i quedar adormits i abraçats sentint cadascú a la seva cara l’alè tènue i relaxat de l’altre després d’arribar al cim de l’orgasme, premi del joc amorós.

La seva relació en el Bernat havia estat apassionada però per la seva part la  poca experiència i la timidesa juvenil envers l’home adult l’impedia mostrar la seva fogositat. El mascle portava la iniciativa i la femella era la part indefensa que en el moment final deixava sorgir la seva sexualitat lleument per culminar el darrer instant. En fi, el Bernat era el mestre i ella, l’obedient deixebla.

Ara ha estat diferent, potser el sopar en aquell restaurant il·luminat amb la tremolosa llum de les espelmes disposades en punts estratègics del local. Segurament la taula, on s’han reunit, col·locada en un racó apartat. Potser els saborosos menjars servits amb una eficaç discreció que semblava que els plats apareixien en la mesa sense que ningú els portés. També a més, havia contribuït el vi blanc amb un paladar suau, de tons d’ivori i transparències subtils, amb un sabor una mica dolç i fresc que convidava a  repetir una i altre vegada. Potser, potser, potser...quantes excuses per justificar-se a sí mateixa: la taula, el menjar, el vi, per què no reconèixer a l’home, el Martí, que la va impressionar agradablement en l’estació i durant el viatge en el tren de les seves confidències mútues.

Amb una mà damunt el pom de la porta sent el soroll de l’aigua a la dutxa mentre observa el seu dormitori i torna a recordar el viatge en tren, la seva conversa i la intimitat que van crear en el curt espai de temps, quan hi ha persones que conviuen tota una vida sense ser sabedores dels pensaments íntims del company.

Un altre record la fa somriure quan reviu el moment que el Martí li va fer a mà el paper amb el seu número de telèfon i ella avergonyida li va fer entrega del seu, notant que ell s’havia adonat de l’estona que feia l’havia escrit. Aleshores comprengué que en el seu fur intern volia, no necessitava imperiosament, conèixer si aquell home era l’ànima bessona per compartir el seu camí.

Decidida obra la porta i entra al bany. Observa el cos del Martí, transparentat pels translúcids vidres de la mampara mentre es mou sota el raig de l’aigua. Entreobre la porta i es fica dins la dutxa. Tornen el jocs de les carícies i l’ensabonar-se mútuament entre rialles i petits xiscles de satisfacció i sorpresa. Poc després tanquen l’aigua  i fent un pacte de serietat, al menys per un instant, agafen les tovalloles i procedeixen a assecar-se mentre es miren directament o mitjançant el mirall de lavabo. La Juliette veu una marca en el cos del Martí i s’ajup per netejar-li pensant que podia ser qualsevol brossa que se li hagués enganxat. Passa la mà per la natja de l’home i es queda tota corpresa, amoïnada s’acaba d’eixugar i surt del bany sense dir ni un mot.

El nou camí, era el seu últim pensament abans d’entrar i el camí s’havia tornat a estroncar. S’asseu en el tamboret del dormitori i fa una ullada al mirall que fa poc estona reflexava la seva nua figura, la seva cara somrient i li sembla, com havia llegit en lectures de temps de col·legiala, que el vidre s’havia fet miques i el fons fosc de la fusta assenyalava la continuïtat del seu infortuni i la manca de un futur feliç. 

El Martí surt del bany embolicat en la tovallola i en veure la serietat de la seva fesomia i el seu aire abatut es sorprèn i no pot deixar de preguntar-se quina és la raó de què en un moment hagi canviat tant la seva alegre i juganera companya. Com ha après que és millor no allargar les múrries i veure els fets clarament no pot estar sense preguntar-li:
-->A veure bonica, que es aquesta cara tan seriosa. Què ha passat? En la dutxa estaves desinhibida i atrevida, i ara de cop i volta et veig trista i com si tot hagués finit entre nosaltres. T’he molestat amb alguna frase? He fet algun gest que no t’agradi? Iniciem íntimament, tu i jo, una relació que fins ara només ens ha comportat riures i bon rotllo. Què passa?
-->La marca de naixença- assenyala la Juliette indicant-li la natja.
-->Si...- respon en Martí, girant el cap per fitar la senyal.

La Juliette mou un xic el seu cos assentada en el tamboret i li mostra la seva natja dreta amb el mateix dibuix sense dir cap paraula.
-->I això pot impedir alguna cosa entre tu i jo?- Demana l’home mentre la seva cara s’enfosqueix de temor a perdre novament la llum que fa un instant il·luminava el sender plaent de la felicitat.
-->Som parents? No és normal que dues persones tinguin fidedignament la mateixa senyal. Què en saps dels teus pares?
-->Jo, dels meus pares biològics, ben poca cosa, diria que res. Només unes poques paraules, tampoc me’n vaig preocupar massa. Van ser més els pares adoptius que m’ho van voler explicar que el meu interès per saber-ho. Van tractar-me com un fill propi, van donar-me estudis  i no em van regatejar els diners. Que els hi podia retreure?  
-->Però alguna cosa et dirien o no et va picar mai la curiositat?
-->No. Bé, van dir-me que la mare provenia de la vall d’Aran. Va ser una relliscada de joventut i els pares del noi no van voler que es cassessin. Tenien preparat un altre matrimoni més interessant. Aleshores, com ells eren parents o amics, van demanar-los si volien ajudar a la noia i afillar al nounat ja què no tenien descendència. Així ho van fer i poc després la mare va marxar. Clara, recordo com nom. De la família del pare em van dir s’havien arruïnat i no en sabien res.  Poca cosa i tu?
-->Jo, menys. Vaig ser adoptada, en van recollir en una borda i em van adoptar d’un orfenat de París. Només, la senyaleta del dimoni! Fins ara mai me n’havia preocupat, fins i tot, em feia gràcia. Ara crec que és una amenaça a la nostra felicitat. Què podem fer?
-->De moment no hi pensis més. Només és una senyal. Unes cireres mai poden ser cap mal presagi com per trencar la nostra relació.
-->I si algú...
-->Ningú pot dir ni sospitar res. Els nostres cognoms són diferents i com les natges no les ensenyarem pel carrer qui pot acusar-nos. Segurament l’èxit de la nostra relació pot ser a causa de la nostra afinitat familiar o no. Encara no sabem res!
-->I si quedés prenyada.
-->Mare meva, pensava que eres una noia moderna i amb estudis i ara em surts amb unes idees de temps dels avis. Que no prens cap anticonceptiu?
-->Si. Temps enrere quan la meva relació en el Bernat vaig posar-me un DIU.
-->Veus com tot el món és nostre, amor.- mentre rodeja amb el seus braços les espatlles de la Juliette i busca els seus llavis per deixar enrere els mals pensaments i segellar la seva relació. Ella s’entrega al petó apassionadament amb unes llàgrimes als ulls.
-->Mira farem una anàlisi d’ADN per esbrinar alguna...

Però no continua ofegat pels llavis absorbents de la Juliette. Poc després reprenen els seus jocs sexuals encara amb més intensitat que abans.

CONTINUARÀ...

Miquel Pujol Mur.                                                    
Berga, 19/08/2010.